district Haldimandtransformator en distributietransformatorTolerantie van afmetingen

 • vrijgavetijd:2022-10-25 08:26:33
 • Sleutelwoorden:

 • Paginaweergaven:518
 • Korte omschrijving:

  district Haldimand,district HaldimandOnderhoud van in olieonderdompelde transformator,Hoeveel kost de transformator?Voor de installatie van

Artikel inhoud
district HaldimandOnderhoud van in olieonderdompelde transformator,

Hoeveel kost de transformator?

Voor de installatie van de bliksemafleider is het zeer gemakkelijk om de relaisbescherming binnen en buiten de droge transformator door de bliksem te beschadigen. Als het een ernstige situatie is, is het zeer gemakkelijk om brand ongevallen, stroomuitval, schade aan machines en apparatuur, enz.

district HaldimandMet Vietnam en Maleisië is China"s eerste experimentele demonstratieproject voor de overdracht van UHV, China Transformer Corporation een doorbraak in de ontwikkeling. De warenspanningsgraad en het volume staan op de eerste plaats in de wereld, bezetten de belangrijkste technische positie van de ontwikkeling van de industrie. Daarnaast heeft China de voortdurende verbetering en perfectionering van de technologie van lagespanningstransformatoren bevorderd.

De geleidende isolatie van de elektrische transformator is het belangrijkste deel van de interne isolatie. Sommige geleiders moeten door het midden van de elektromagnetische spoel, of tussen elektromagnetische spoel, ijzerklemmen en autoolietankwand passeren. Daarom is het noodzakelijk ervoor te zorgen dat dit soort geleider voldoende isolatie drukkracht heeft, d.w.z. isolatie afstand.

Sagna.kgmBij het gebruik van het in bedrijf zijnde oliemonster van de transformator is het nodig om wat olie uit de oliepoortklep aan het onderste deel van de olietank of de bemonsteringspoortklep toe te voegen om ongeveer kg afvalvloeistof op de bodem vrij te geven om de olieinlaat schoon te maken en vervolgens het oliemonster te nemen.

Beschermende maatregelen voor het dempen van droge transformatoren

Elektrische transformator


district Haldimandtransformator en distributietransformatorTolerantie van afmetingenlekkage van bout- of buisexterne draad

Als er een groot verschil is, is het een gemeenschappelijke fout van de wikkeling. Voer dan de inspectie van het uiterlijk van de ijzeren kern uit, en meet dan nauwkeurig de isolatie van de chip weerstand door middel van wisselspanning en vanalleter methode. Als de schade niet groot is verf dan het beschadigde deel.

De olie in de machines en apparatuur van de olieopslagtank moet over het algemeen voor meer dan h vóór de bemonstering staan; het is niet nodig om bij de bemonstering op de draaiende transformator te staan.

Eerlijkheid is de basisIV) de transformator op de kolom moet stabiel en stevig zijn, en de taille rail moet ^ phi zijn; mm gegalvaniseerde draad moet met een even getal over vier bochten worden geschakeld. De ijzerdraad mag geen connector hebben en moet na wikkeling worden vastgemaakt. De afstand tussen de taillebalk en het energiegedeelte mag niet kleiner zijn dan .m.

De projectkosten zijn verschillend. Vergeleken met de aankoopprijs van de capaciteitstransformator is de aankoopprijs van droge transformator veel hoger dan die van olie ondergedompelde transformator.

Als de transformator op volle kracht werkt, heeft hij een grote reactieve lading nodig. Deze reactieve belasting wordt geleverd door het stroomvoorzienings- en distributiesysteem. Als het volume van de transformator te groot is, zal het niet alleen de initiële investering in het project verhogen, maar ook de transformator op volle lading of lading voor een lange tijd laten werken,district HaldimandStandard voor de omzettingsverhouding van de transformator, het aandeel van het volledige verlies van de lading, de vermogensfactor verminderen en het verlies op het internet verhogen. Een dergelijke operatie is noch economische ontwikkeling, moet deze worden geïnstalleerd tussen de loskoppelaar en de laagspanningscomposietisolator en de trillingsvrije oplossing wordt gemaakt bij de kabelbrug.

De inspectiebasis) de installatie van de secundaire commerciële verzekering van transformator op kolom en grond moet voldoen aan de volgende eisen: indien er een verbinding is of aan de secundaire zijde, of moet de stroomonderbreker als de loskoppelaar worden gekozen; Indien er geen verbinding is of aan de secundaire zijde, moet deze aan beide zijden van de laagspanningscomposietisolator worden geïnstalleerd en moet de geïsoleerde kabelspringer aan beide zijden van de stroomonderbreker worden aangesloten op de geïsoleerd kabel.

De keuze moet worden uitgevoerd op basis van de belastingskenmerken van het vermogen. Er zijn vele soorten krachtbelasting. Voor verschillende energieladingen moeten verschillende droge transformatoren worden gebruikt. Indien het standaard impulsniveau van de vermogensbelasting kleiner is dan kV, moeten droge transformatoren van klasse H worden gebruikt. Indien het standaard vermogensniveau kV overschrijdt,district HaldimandVerschil tussen transformator en boxtransformator, moet epoxy harskleefstof worden gebruikt om droge transformatoren te gieten.

Veroorzaakt door zandgaten en scheuren. Voor lekkage is het boren stop gat een goede manier om in-situ stress te verwijderen en verbreding te voorkomen.

district HaldimandDe uuruitdrukking wordt gebruikt om de faseverschil-correlatie van de werkende spanning van de secundaire zijlijn aan te geven. De faser van de werkende spanning van de primaire zijlijn wordt gebruikt als de minuut hand, de vaste vinger is op twaalf uur, en de faser van de fasevoltage van de secundaire zijde wordt gebruikt als tweede hand.

Om het experiment van de energie-transformator-olie beter uit te voeren, en het oliemonster voor vereenvoudigd experiment mag niet minder zijn dan kg.

Wanneer de nieuwe olie die door de energietransformator wordt gevuld en het zojuist overwogen oliemonster worden gebruikt, kan het oliemonster slechts worden gebruikt na voldoende stand.

districtHaldimandOverige productinformatie
 • Skanderborg.Recycling van transformatoren voor afvaldozenWelk merk presteert goed

  Skanderborg.Recycling van transformatoren voor afvaldozenWelk merk presteert goed

 • VaerloseRegelaar voor de periodieke spanning voor het onderhoud van een transformator met olieonderd

  VaerloseRegelaar voor de periodieke spanning voor het onderhoud van een transformator met olieonderd

 • VardeRegulering van de belasting spanning van de transformatorDrie blijven de stabiliteit en verbete

  VardeRegulering van de belasting spanning van de transformatorDrie blijven de stabiliteit en verbete

 • Bronderslev.S-11-type olie ondergedompelde transformatorHet verschil bij gebruik

  Bronderslev.S-11-type olie ondergedompelde transformatorHet verschil bij gebruik

 • Struer.S11 technische parameters van de transformatorRealiseer de transformatie van de productstruct

  Struer.S11 technische parameters van de transformatorRealiseer de transformatie van de productstruct

 • Hobro.S13 energieolie ondergedompelde transformatorMarktnieuws

  Hobro.S13 energieolie ondergedompelde transformatorMarktnieuws

 • Vreemd.S13-50 /10 krachttransformatorHoe te repareren?

  Vreemd.S13-50 /10 krachttransformatorHoe te repareren?

 • HaslevNameS13-630 transformatorEr zijn veel dingen om op te letten bij de materiaalkeuze

  HaslevNameS13-630 transformatorEr zijn veel dingen om op te letten bij de materiaalkeuze

 • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!